Lucasfilm a anunțat primul lungmetraj inspirat din serialul “The Mandalorian”, care a debutat în 2019 pe Disney+ și care prezintă povestea unui vânător de recompense și a lui Grogu (cunoscut și ca Baby Yoda).

Noul film se va numi “The Mandalorian and Grogu” și va fi regizat de Jon Favreau, creatorul seriei Star Wars Disney+, cunoscut pentru filmele Iron Man și The Lion King. Disney nu a anunțat o dată de lansare, dar probabil că producția va începe anul acesta. Este de așteptat ca actorul Pedro Pascal, care îl interpretează pe Mandalorian în serial, să revină în acest rol.

Mi-a plăcut să spun povești plasate în lumea bogată pe care George Lucas a creat-o. Perspectiva de a aduce Mandalorianul  și ucenicul său Grogu pe marele ecran este extrem de incitantă” a declarat Jon Favreau.

Disney a întrerupt în ultimii ani dezvoltarea de noi filme “Star Wars” și a renunțat la câteva proiecte, pentru a găsi o nouă strategie privind această franciză. Ultimul film Star Wars, “The Rise of Skywalker”, a fost lansat în 2019 și a obținut încasări de aproape 1,1 miliarde de dolari în box office-ul mondial, dar a fost intens criticat de fanii seriei.

Surse: The Guardian, Reuters 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday