Update: Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov a anunțat că pompierii acționează pentru identificarea și stingerea ultimelor focare. Focul nu s-a extins la clădirile din jur.

Știrea în formă inițială: Incendiu în Centrul Vechi, la un hotel “boutique” de pe Splaiul Independenței. Pompierii încearcă să prevină extinderea focului la clădirile lipite de acesta. Blocaj rutier în zonă. ISU București-Ilfov anunță că intervine, marți dimineața pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unui hotel (P+2) de pe Splaiul Independenței, vis-a-vis de Palatul de Justiție.

Imaginile transmise de DSU par a indica faptul că este vorba de Antique Hostel. 20 de persoane au fost evacuate și nu sunt victime, dar intervenția pompierilor este dificilă. Opt autospeciale și două autoscări pompează apă pe acoperișul clădirii, încercând să limiteze extinderea focului la cele învecinate, care sunt lipite de aceasta.

Multiple echipaje de poliție încearcă să dirijeze traficul din zona Unirii, blocat complet pe sensul spre Podul Operetei.

Știrea se actualizează…

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday