Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza ninsorii viscolite, circulația rutieră este oprită pe DN 67C, pe tronsonul kilometric 16 – 30, între localitățile Novaci și Rânca, județul Gorj.

Ninge, iar pe alocuri se circulă în condiții de iarnă, în zona montană a județelor Alba, Argeș,  Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Cluj, Covasna, Hunedoara, Mureș, Prahova, Sălaj. Se acționează cu utilaje de deszăpezire. Ninsoare slabă este semnalată și pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva (km. 316 -412) și A10 Sebeș-Turda, carosabilul fiind umed, fără depuneri de zăpadă.

Meteorologii au prelungit Codul Galben de ninsori viscolite până luni, la ora 10, dar au restrâns aria acestuia la sudul Olteniei, și zona subcarpatică din Ardeal și Moldova. Codul Portocaliu de viscol puternic, la altitudini de peste 1.500 de metri, a fost și el prelungit până luni, la ora 10.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday