Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că circulația rutieră a fost deschisă pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Astfel, începând de astăzi se circulă pe 71,6 km ai acestui drum expres, între Robănești (județul Dolj) și Colonești (județul Olt).

Sorin Grindeanu a mai precizat că, dacă este menținut actualul ritm de construcție, anul viitor se va putea circula pe toți cei 121 km ai DEx Craiova-Pitești, după ce se vor finaliza lucrările și pe Tronsoanele 1 și 2.

S-a deschis circulația pe încă un tronson al primului drum expres din România (#DEx12 Craiova-Pitești)! De astăzi, se circulă pe 71,6 km ai acestui drum expres, între Robănești (județul Dolj) și Colonești (județul Olt). Cei 31,75 Km ai Tronsonului 3 (Valea Mare – Colonești) sunt deschiși cu 6 luni mai devreme față de termenul contractual și sunt executați de același constructor român care a finalizat anul trecut Tronsonul 2 (Robănești-Valea Mare) în lungime de 39,85 km”, a scris acesta pe Facebook.

Astăzi, 23 decembrie, începând cu ora 12.00, s-a deschis traficului rutier tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești (DEx 12), pe segmentul cuprins între localitățile Valea Mare și Colonești, kilometrii 57+720 metri – 88+500 metri, în județul Olt. Astfel, județul Olt va putea fi tranzitat în totalitate pe DEx 12”, informează și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday