Update: Bilanțul final arată că, în urma accidentului, au rezultat opt victime, dintre care una decedată, șase transportate la spital, conștiente și una asistată medical la fața locului, care a refuzat transportul la spital.

Știrea inițială: Accidentul a avut loc la limita județelor Teleorman și Dâmbovița, respectiv între localitățile Gratia și Corbii Mari, unde un microbuz s-a răsturnat în afara părții carosabile. La momentul actual, nu există informații cu privire la numărul exact al victimelor.

Conform DSU, având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenței medicale de urgență, la nivelul județului Dâmbovița a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul intervenției au fost alocate o mașină de stingere, 6 ambulanțe SMURD, 1 echipaj de descarcerare și 3 ambulanțe SAJ. În sprijin intervine și ISU Teleorman cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD. Totodată, alte 2 ambulanțe SAJ din județul Teleorman au fost trimise la eveniment.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday