Update: În autobuz se aflau 40 de persoane, care au reușit să iasă, fiind evaluate medical la fața locului. În urma acestei acțiuni s-a stabilit că 15 persoane, conștiente, vor fi transportate la Spitalul Bârlad cu diverse traumatisme. Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat.

Centrul Infotrafic transmite că autocarul s-a răsturnat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar acum circulația se desfășoară alternativ, pe un singur fir.

Știrea inițială: Conform ISU Vaslui, misiunea este în dinamică, iar, în acest moment, la nivelul județului s-a activat Planul Roșu de intervenție pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență pentru toate persoanele implicate.

La fața locului au fost alocate cinci ambulanțe SMURD, o autospeciale pentru transport victime multiple, un echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanțe SAJ.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday