UPDATE ora 21:20. Conform Centrului Infotrafic, circulația va rămâne închisă în timpul nopții, pentru efectuarea manevrelor care se impun în vederea degajării căii ferate. Poliția asigură că circulația pasagerilor nu va fi afectată, întrucât au fost luate măsuri de transport cu mijloace auto pentru pasagerii care ciruclă pe această rută.

Traficul feroviar este oprit pe Secția 310, la kilometrul 51+700 metri, între stațiile Aradul Nou și Arad.

UPDATE ora 15:25. CFR Infrastructură anunță că asigură transbordarea pasagerilor din 25 de trenuri, între Șag și Arad: Facem precizarea că măsura transbordării cu mijloace auto este necesară pentru asigurarea continuității traficului feroviar de călători și a fost stabilită de comun acord cu operatorii de transport feroviar de călători – CFR Călători, Regio Călători, Astra Trans Carpatic și InterRegional Călatori”, se arată într-un comunicat de presă.

Știrea în formă inițială. Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis că patru vagoane-cisternă, încărcate cu motorină, au deraiat pe raza municipiului Arad (giratoriu din Subcetate spre Aradul Nou). Două dintre acestea s-au răsturnat pe o parte, iar dintr-unul curge motorină. Totuși, nu s-a produs incendiu.

În total, trenul este alcătuit din 26 de vagoane-cisternă. Serviciile de urgență iau măsuri de protecție a zonei. Traficul feroviar este blocat.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday