Update: Autoritățile transmit că, în total, în accident au fost implicați șapte adulți și un copil. Toți au fost evaluați medical la fața locului și urmează să fie transportați la spital trei dintre adulți și copilul.

Știrea inițială: Poliția informează că pe autostrada A1, la kilometrul 238, în localitatea Cisnădie, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate șase autovehicule.

În urma impactului au rezultat mai multe victime, aflate în evaluare medicală la fața locului, fără a se cunoaște momentan numărul exact. A fost activat Planul Roșu de Intervenție, iar circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea, desfășurându-se pe cea de-a doua. Valorile de trafic sunt în creștere.

La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și trei ambulanțe SAJ.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday