Update 2: Circulația a fost reluată în zonă, însă valorile de trafic sunt ridicate. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital.

Update 1: DSU transmite că, în urma verificărilor s-a constat că în microbuzul implicat în accident se aflau 13 persoane și că toate au fost evaluate la fața locului de către echipajele medicale alocate la caz.

Opt personae au avut nevoie să fie transportate la spital pentru investigații de specialitate, însă toate victimele sunt conștiente și cooperante, deși prezintă multiple traumatisme.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat, însă circulația în zona este tot blocată.

Știrea inițială: Poliția Română informează că pe DN 7, în zona localității Fețeni, județul Dâmbovița, un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat lateral în afara părții carosabile, în urma unei defecțiuni la o anvelopă. În urma impactului 8 persoane ar fi suferit leziuni la prima vedere, însă sunt în evaluare medicală toți pasagerii. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru intervenția echipajelor de specialitate.

DSU transmite că în urma evenimentului cele opt persoane sunt conștiente și prezintă mai multe traumatisme. La fața locului, echipajele operative intervin cu 3 ambulanțe SMURD și 5 ambulanțe SAJ. În sprijin, de la ISU DB se intervine cu 3 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SAJ, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare.

Misiunea este în dinamică.

Știrea se actualizează

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday