Incidentul a avut loc duminică dimineața, pe o stradă din Tampa, al treilea cel mai aglomerat oraș din Florida, SUA. Cele 18 persoane rănite au fost transportate la spital, însă nu au fost furnizate detalii despre starea în care se află.

Confruntarea a avut loc într-o zonă populată, unde sunt multe baruri și cluburi, unde, la acel moment, se aflau un număr mare de petrecăreți, a declarat un oficial al poliției. Autoritățile au menționat că nu este clar dacă persoanele implicate au ieșit din vreun bar înainte să deschidă focul.

“A fost o altercație între două grupuri, în care sute de oameni nevinovați au fost prinși la mijloc”, a menționat șeful poliției.

Videoclipurile postate în mediul online arată cum oameni costumați de Halloween beau și discută pe stradă, când deodată au răsunat focuri de armă, creând o busculadă. Unii oameni au încercat să se adăpostească după mese. De asemenea, ulterior incidentului, imaginile arată cum polițiștii oferă îngrijiri mai multor persoane care zac rănite, pe jos.

Un suspect s-a predat poliției, iar în prezent autoritățile cercetează cauzele incidentului.

Sursă: The Guardian

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday