Funcția a fost prezentată pentru prima dată în luna august, când Elon Musk a spus că va fi valabilă “în curând” pe dispozitivele iOS, Android, dar și pe calculatoare. În prezent, funcția  de apeluri este disponibilă doar pentru utilizatorii Premium și nu este clar dacă utilizatorii care nu au abonamentul Premium o vor putea folosi în viitor. 

Apelurile nu necesită un număr de telefon. Acestea sunt făcute prin intermediul secțiunii de mesaje private, dând click pe butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

Funcția de apeluri audio/video poate fi activată din setări, în secțiunea “Enable audio and video calling” (activează apelurile audio și video) selectând una dintre cele patru opțiuni disponibile: apeluri doar de la persoane din agenda de contacte, apeluri de la persoane pe care le urmăriți, apeluri doar de la utilizatorii verificați sau toate cele trei opțiuni menționate. 

Sursa: The Verge

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday