Sandro Tonali, fost mijlocaș al lui AC Milan și legitimat acum la Newcastle United, a primit o suspendare de zece luni din fotbal, pentru încălcarea reglementărilor italiene privind jocurile de noroc, a anunțat Federația italiană de Fotbal. Ca parte a acordului, fotbalistul va trece printr-un proces de ”dezintoxicare”, pe parcursul a opt luni.

Agentul lui Tonali a spus că acesta are o dependență de jocuri de noroc și că a cooperat pe deplin cu anchetatorii italieni. Sportivul a recunoscut că a pariat pe meciuri, inclusiv pe cele în care a jucat el, în perioada petrecută la AC Milan.

Potrivit reglementărilor italiene, fotbaliștilor profesioniști le este interzis să parieze pe meciuri din competițiile organizate de FIFA, UEFA și Federația Italiană. Pedeapsa maximă este de trei ani, dar dacă jucătorul își recunoaște vina, aceasta poate fi redusă.

În vârstă de 23 de ani, Sandro Tonali a fost transferat vara aceasta de la AC Milan la Newcastle United, pentru suma de 64 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. În urmă cu două săptămâni, el a părăsit lotul naționalei de fotbal a Italiei, din cauza anchetei.

Sursă: The Guardian

Foto: Photographyenne | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday