Poliția Română informează că două persoane au alertat prin intermediul 112 faptul că o cisternă, înmatriculată în Ucraina, circulă haotic pe Autostrada A2, pe sensul de mers către București.

În urma sesizărilor, autovehiculul a fost oprit de polițiști la kilometrul 135, în zona municipiului Fetești, județul Ialomița. Șoferul, un cetățean ucrainean de 44 de ani a fost depsitat, în urma testării cu aparatul etilotest, cu o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cisterna respectivă este destinată transportului de gaz petrolier lichefiat, iar, la momentul depistării, aceasta era încărcată cu 19,61 tone de combustibil“, mai transmite Poliția Română. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, în cadrul unui dosar penal deschis pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday