Polițiștii explică faptul că plantația a fost creată în acest an și acoperea o suprafaţă de aproximativ 3.000 – 4.000 de metri pătrați. Pentru a nu fi observată, cei șase suspecți au amenajat cultura într-o zonă cu vegetaţie deasă, în proximitatea unui râu, care a asigurat necesarul de apă prin intermediul unui sistem extins de irigaţii format din ţevi și racorduri.

Aceștia au instalat mai multe camere video cu transmitere live, disimulate în vegetația densă din proximitatea plantației, “în vederea identificării unor potențiali hoți sau rivali, dar și pentru a observa prezența poliției”.

De la finalul lunii septembrie, alți doi suspecți ar fi recoltat, în mod repetat, cantități mari de plante, pe care le-ar fi depozitat în mai multe locații din județul Timiș. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, de la o adresă din județul Timiș cantitățile de 400 de kilograme de masă verde (planta cannabis), 60 de kilograme muguri de cannabis și 68 de kilograme de cannabis, ambalat în pungi vidate de câte un kilogram.

În cursul acestei dimineți, polițiștii și jandarmii ridică toate plantele care formează cultura.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday