Guvernatorul statului a avertizat localnicii că furtunile care vizează coasta de est sunt foarte periculoase și pot pune viața în pericol. Oficialul a declarat stare de urgență în New York City, în Long Island și în regiunea Hudson Valley.

“Am desfășurat mii de membri ai personalului de stat și am ordonat tuturor agențiilor de stat să pună la dispoziție toate resursele necesare pentru a face față acestui fenomen meteorologic extrem. Este esențial ca toți locuitorii din New York să ia toate măsurile de precauție necesare și să evite drumurile inundate, care sunt unele dintre cele mai periculoase locuri în timpul inundațiilor fulgerătoare”, se arată în informarea de presă transmisă de guvernatorul New Yorkului.

Serviciul de meteorologie a emis avertizări și recomandări pentru toată zona metropolitană a New Yorkului și alte orașe importante de pe coasta de est, care sunt locuite de aproape 18 milioane de persoane.

Sursă: BBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday