UPDATE ora 10:10. ISU Teleorman anunță că 18 persoane se aflau în cele trei vehicule implicate în accident. În total au rezultat patru victime, conștiente și cooperante, cu diverse traumatisme. Unul dintre minori a fost preluat de elicopterul SMURD, în timp ce celelalte persoane rănite au fost duse cu ambulanțele la spitalul din Alexandria.

Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, a declarat la Digi24 că la sosirea salvatorilor, capul-tractor al TIR-ului ardea, iar flăcările s-au extins la autocare. TIR-ul nu transporta marfă.

UPDATE ora 09:20. Centrul Infotrafic anunță că traficul este oprit în localitatea Bujoreni, pe drumul european E70 (DN 6). Circulația a fost deviată prin Videle, către DJ 503. Pompierii acționează pentru lichidarea unui incendiu la nivelul TIR-ului.

Știrea în formă inițială. ISU Teleorman anunță producerea unui accident rutier între două autocare și un TIR, pe drumul european E70, între localitățile Bujoreni și Prunaru. Salvatorii au activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului, dat fiind numărul mare de persoane implicate.

Se intervine cu opt ambulanțe SMURD, 6 ambulanțe SAJ, două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială de transport personal și victime multiple, de la ISU Teleorman.

De asemenea, au mai fost suplimentate șase ambulanțe SMURD, două autospeciale de transport victime multiple, un punct medical avansat și două autospeciale de stingere, de la ISU București-Ilfov și ISU Giurgiu. În sprijinul forțelor din teren, au fost solicitate și două elicoptere SMURD, potrivit informării de presă.

Foto: ISU Teleorman

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday