Update ora 13:10. Departamentul pentru Situații de Urgență a oferit bilanțul actualizat al victimelor accidentului, la solicitarea Biziday. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alți doi răniți au ajuns la spital. Cei cinci decedați au fost găsiți în autoturismul prin între cele două TIR-uri.

Update ora 12:15. Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, a declarat la Digi24 că în accident a fost implicat un autoturism cu opt locuri: “Vehiculul prins între TIR-uri, după verificarea numărului de înmatriculare, este de opt persoane. Este posibil să fi fost un microbuz, poate de marfă sau de pasageri. Lucrul acesta va fi stabilit ulterior de către colegi”.

Vasile a explicat că TIR-ul din fața vehiculului a fost tractat, pentru a descarcera victimele: “Sunt mai multe persoane decedate, dar din cauza deformărilor foarte mari pe care le are caroseria mașinii, nu le putem stabili cu exactitate numărul”. El a adăugat că șoferul TIR-ului din spate a fost dus la spital, după descarcerare, și că o altă victimă, din cel de-al patrulea autoturism implicat, a fost preluată de elicopterul SMURD.

Știrea în formă inițială. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Traficul este blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Potrivit DSU, în urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate, iar alta, conștientă, a fost transportată la spital. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday