UPDATE: Oana Gabriela Sivache, directorul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), a susținut o conferință de presă în care a confirmat că instituția pe care o conduce a fost vizată de perchezițiile DNA. Sivache a declarat: “Astăzi la ASSMB, justiţia şi instituţiile abilitate derulează o anchetă şi suntem la dispoziţia lor pentru tot ce ceea ce este necesar”.

Știrea în formă inițială: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au precizat în această dimineață că efectuează cercetări într-un dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada aprilie – august 2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică și cu numirea unor persoane în funcții de conducere a unor unități spitalicești de pe raza municipiului București.

Procurorii nu confirmă, momentan, dacă este vorba despre percheziții la Administrația Spitalelor București: În cursul zilei de 18 septembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în opt locații, situate pe raza municipiului București și a județului Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday