Margot Robbie, protagonista filmului Barbie, s-a alăturat unor actori și scriitori celebri de la Hollywood, în timp ce mărșăluiau spre marile studiouri, parte a protestului din industrie.

Manifestanții susțin că salariile actorilor nu au reușit să țină pasul cu inflația, în timp ce scenariștii sunt îngrijorați că ar putea fi înlocuiți de boții AI. Robbie a fost fotografiat într-un tricou cu sigla sindicatului SAG-AFTRA, purtând o pancartă pe care scria că e în grevă. Manifestanții au mărșăluit de la studiourile Netflix la Paramount Pictures, unde liderii sindicali au ținut discursuri în fața studiourilor.

Margot Robbie a încheiat recent un turneu de promovare al celui mai recent film în care a jucat, Barbie, care a avut cele mai mari încasări ale studiourilor Warner Bros., cu vânzări la box office de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Sursa: The Telegraph

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday