Au fost indentificate 458 de persoane vinovate pentru contextul general de aseară, când meciul dintre România și Kosovo a fost întrerupt pentru 51 de minute. Au fost aplicate 17 amenzii contravenționale în valoare de opt mii și au fost constituite trei dosare penale, pentru deținerea de materiale pirotehnice. Evacuare din arena ar fi contituit riscuri și pentru ceilalți spectatori. Dintre cele 458 de persoane pe care le-am identificat, urmează să verificăm imaginile și să stabilim gradul de vinovăție pentru fiecare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, pentru Antena 3.

Reamintim că aseara, meciul de fotbal dintre România și Kosovo, din preliminarile pentru EURO 2024, a fost întrerupt aproape o oră. O parte dintre suporterii români au scandat și afișat un banner pe care scria ”Kosovo e Serbia”. Jucătorii din Kosovo au refuzat să mai continue jocul, iar arbitrul a trimis ambele echipe la cabine. În cele din urmă, meciul s-a reluat și România s-a impus cu scorul de 2-0.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday