Inițial, autoritățile au anunțat că aeronava Airbus A320 ar fi raportat o problemă hidraulică, dar ulterior au recunoscut că aceasta a rămas fără combustibil. Zborul Ural Airlines, Soci-Omsk, nu a putut ateriza la Omsk și a solicitat aterizarea pe aeroportul Novosibirsk. S-a calculat, în mod greșit, că acesta avea suficient combustibil, dar ulterior piloții au fost nevoiți să facă o aterizare de urgență pe un ogor din districtul Ubinski, din nordul regiunii Novosibirsk.

Autoritățile mai susțin că niciunul dintre pasagerii aflați la bord nu a fost rănit, dar numărul acestora se schimbă de la oră la alta. Aparent, este vorba de peste 160 de oameni, între care mai mulți copii.

Nu este prima dată când un avion de pasageri aterizează pe câmp, în Rusia. În urmă cu patru ani, o altă aeronavă Airbus 320, care a aterizat într-un lan de porumb, nu a mai putut fi tractată de acolo și a fost tăiată și dezasamblată.

Sursa: Interfax

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday