Mijlocașul francez a fost testat pozitiv pe 20 august, după meciul pe care echipa sa, Juventus Torino, l-a câștigat cu 3-0, în prima etapă a campionatului italian. Pogba a fost rezervă neutilizată în acel meci, însă după partidă a fost selectat pentru controlul antidoping. Rezultatele au indicat un nivel ridicat de testosteron în sânge și jucătorul a fost suspendat provizoriu de Tribunalul Național Antidoping, iar acum riscă o suspendare de până la patru ani.

Informația a fost confirmată și de clubul italian, într-un comunicat: ”Juventus anunță că jucătorul Paul Pogba a primit un ordin de suspendare provizoriu de la Tribunalul Național Antidoping, în urma rezultatului nefavorabil al testului efectuat pe 20 august 2023. Clubul își rezervă dreptul de a evalua”.

De la întoarcere sa la Torino, de la Manchester United, Paul Pogba s-a confruntat cu mai multe accidentări, care l-au făcut să rateze și Cupa Mondială de anul trecut din Qatar. Sezonul trecut a jucat 108 minute în șase meciuri din Serie A, a avut trei apariții  și o pasă de gol în Europa League și 11 minute în Cupa Italiei. În total, 162 de minute în tot sezonul trecut.

Surse: Sky News, BBC

Sursa foto: Marco Canoniero | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday