Formația a postat pe rețele de socializare mesajul “O nouă eră a The Rolling Stones, la nivel mondial, pe 6 septembrie”. Cu toate acestea, trupa din Londra nu a oferit detalii cu privire la numărul melodiilor disponibile pe noul album sau alte detalii.

Totodată, pe site-ul oficial al trupei există acum o secțiune dedicată noului album, plină cu poze cu noul logo, proiectat pe diferite clădiri din Europa, și cu o numărătoare inversă. 

În ediția din 24 august a ziarului local din Londra, Hackney Gazette, a fost postat un anunț publicitar care pare, la prima vedere, să promoveze serviciile unei companii care repară sticlă. Reclama, postată de Universal Music Group, care se ocupă de catalogul muzical al trupei, era presărată însă cu referințe la titlurile unor cunoscute melodii ale formației. Totodată, în anunț a fost dezvăluită și o adresă web care acum trimite către pagina oficială a noului album.

“Hackney Diamonds” va fi al 31-lea album al formației londoneze de muzică rock și prima lansare de la moartea bateristului Charlie Watts, în urmă cu doi ani. Ultimul album înregistrat în studioul The Rolling Stones, “A Bigger Bang”, a fost lansat în 2005. Ultimul lor album, “Blue and Lonesome”, lansat în 2016, conținea coveruri.

Sursa: New Musical Express

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday