Platforma de streaming muzical a anunțat știrea pe X (Twitter). Spotify a scris: “Comportamentul unei regine. Pe 29 august, Taylor Swift a devenit prima artistă femeie din istoria Spotify care a ajuns la 100 de milioane de ascultători lunar”. Cel mai popular cântăreț de pe platformă este The Weeknd, care are peste 110 milioane de ascultători pe lună.

În urmă cu doar două săptămâni, Taylor Swift a devenit și prima femeie din istorie cu patru albume aflate simultan în Top 10 Billboard 200. Recordul a fost deținut anterior de Barbara Streisand.

Cântăreața se află acum, de asemenea, în plină desfășurare a Turneului Eras, cel mai amplu de până acum al acesteia, cu 146 de concerte pe tot globul. Se estimează că turneul a generat peste un miliard de dolari din vânzarea de bilete și produse promoționale. La concertul de deschidere din Arizona au participat peste 69.000 de fani, depășind recordul anterior stabilit de Madonna pentru cel mai popular concert din SUA al unei artiste.

Peste două milioane de bilete au fost vândute într-o singură zi în luna noiembrie a anului trecut (când a fost anunțat pentru prima dată turneul), mai mult decât orice alt artist de până acum.

Totodată, artista a anunțat că următorul ei album, o versiune actualizată a albumului “1989”, va fi lansat pe 27 octombrie. Primul ei album a fost lansat în 2014.

Surse: SkyNews, Variety 

Sursa Foto: Alexandre Paes Leme / Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday