Enterprise oferă o nouă interfață cu instrumente dedicate companiilor, pentru a gestiona modul în care angajații utilizează ChatGPT. Sistemul va oferi modalități de logare îmbunătățite, statistici speciale în urma sarcinilor pe care le primește de la angajați, va putea analiza date din compania respectivă și va crea putea crea grafice prin încărcarea unor fișiere în sistem.

“Enterprise oferă securitate și confidențialitate la nivel de întreprindere, acces nelimitat la GPT-4 cu viteză mai mare, capacități avansate de analiză a datelor, opțiuni de personalizare și multe altele. Credem că inteligența artificială poate asista și ridica fiecare aspect al vieții noastre profesionale și poate face echipele mai creative și mai productive. Este un asistent AI pentru muncă care vă va ajuta în orice sarcină și care va putea fi personalizat pentru organizația dvs., protejând totodată datele companiei”, explică OpenAI.

Compania precizează că nu impune un tarif unic de acces la ChatGPT Enterprise, ci că acesta va fi diferit de la firmă la firmă, în funcţie de nivelul utilizării.

Sursa: OpenAI

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday