Obiectivul a fost autorizat de către ISU Dâmboviţa în octombrie 2011, ca instalaţie de tip skid pentru distribuţia de GPL la autovehicule cu capacitate de patru mii de litri. În iulie 2020, în urma unor sesizări, s-a efectuat un control inopinat și s-a constatat că nu se respectă măsurile de siguranţă, și în consecinţă, ISU constată pierderea autorizaţiei“, a explicat adjunctul şefului ISU Dâmboviţa, Benone Duduc reporterilor, în cadrul unor declarații susținute cu șeful DSU, Raed Arafat.

ISU a constatat și utilizarea unei pompe neomologate pentru transferarea GPL-ului dintr-o cisternă în cealaltă şi aplică amendă de zece mii de lei, în data de 30.07. În data de 28.09, se efectuează un nou control inopinat, și se constată că obiectivul continua să funcționeze. Se aplică o nouă amendă de 30 de mii de lei şi, de asemenea, se constată pe amplasament un rezervor neomologat din care se transfera GPL şi se mai aplică o sancţiune de zece mii de lei. Deci 40 de mii de lei sancţiune în data de 28.09“, a declarat Duduc.

ISU a notificat Instituţia Prefectului, Oficiul Regstrului Comerţului, Consiliul Judeţean, Inspectoratul de Stat în Construcţii, Agenţia de Protecţie a Mediului şi Primăria Crevedia. În 30.09, societatea emite o hotărâre prin care închide punctul de lucru de la Crevedia şi se notifică Registrul Comerţului, care emite certificat constatator prin care ia act de hotărârea AGA, iar în 13.10 notifică ISU Dâmboviţa cu privire la faptul că punctul de lucru a fost închis“, a mai spus Duduc.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday