Acest guvern este guvernul României, cu această logică vom pune România pe primul loc. Trebuie să oprim debandada bugetară, să facem un sistem fiscal echitabil pentru toată lumea şi să luptăm în mod real cu evaziunea. Evaziunea şi ocolirea taxelor cumulate sunt frâna care ţin pe loc dezvoltarea României. Nu mai putem continua aşa”, a declarat Marcel Ciolacu la începutul ședinței de guvern.

Șeful Executivului a continuat: “Milioane de euro ajung în buzunarele unor şmecheri sau sunt risipite, în loc să fie utilizate pentru drumuri sau şcoli. Am văzut vociferări, chiar şi atacuri din partea unor ipocriţi care au uitat ce obligaţii au pus cu mâna lor în PNRR. Nu voi ceda un milimetru, indiferent de presiunile celor din sistem. Voi merge până la capăt cu echipa guvernamentală, pentru a tăia risipa şi pentru ca toţi să primească ceea ce merită. Aş vrea sa iau puţin de la noi, cei cu putere de muncă, şi de la cei care fac foarte mulţi bani, pentru a da pensionarilor şi celor care au nevoie. Acesta este modul corect în care un stat trebuie să se comporte în faţa cetăţenilor. Guvernul îşi va asuma răspunderea. Îmi voi pune mandatul pe masă în parlament pentru reforme şi dreptate socială. Trebuie să separăm apele, pentru ca românii să vadă cine luptă pentru reformă şi cine se opune“, a declarat Marcel Ciolacu.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday