Un constructor din Turcia a câștigat licitația. Asocierea de firme are termen 12 luni pentru proiectare și 36 de luni pentru execuția lucrărilor.

Asocierea Esta Insaat Sanayi Lojistik Ve Dis Ticaret Anonim Sirketi – S.C. Esta Construction Group S.R.L. – Gun Al Madencilik Insaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi are ca termen contractual 12 luni pentru proiectare și 36 de luni pentru execuția lucrărilor. Contractul în valoare de 1,158 miliarde lei fără TVA este finanțat prin ProgramulTransport. Modernizarea acestui sector al DN 71 va asigura o infrastructură rutieră de calitate în zona de nord a județului Dâmbovița, accesul facil dinspre Târgoviște către Peștera Padina și către alte obiective turistice din Parcul Natural Bucegi. Cei aproximativ 59 de km dintre Târgoviște și Sinaia vor reprezenta și o alternativă viabilă pentru traficul de pe DN1 și DN1A”, a anunțat directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Foto: Dreamstime/Błażej Łyjak

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday