Update: Șoferul care provocat accidentul a fugit de la fața locului. Acesta a fost prins ulterior în Vama Veche. Poliția Constanța transmite că bărbatul, în vârstă de 19 ani, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Constanța.

Știrea inițială…

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 5:20, pe drumul național ce leagă Mangalia de Vama Veche, la ieșirea din localitatea 2 Mai, relatează Radio România Constanța. Opt tineri se deplasau pe jos când o mașină a intrat în plin în ei. Cel mai probabil aceștia se întorceau din Vama Veche.

Conform ISU Constanța, din accidentul rutier au rezultat cinci victime – două victime decedate și trei victime conștiente. Un băiat de 18-20 ani și o fată de aceeași vârstă și-au pierdut viața. Alți trei tineri, doi băieți și o fată, de aproximativ 19-20 de ani, au fost transportați la Spitalul din Mangalia. Aceștia au suferit mai multe traumatisme.

Ceilalți trei tineri au refuzat trasportul la o unitate medicală.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday