În urma operațiunii, zece persoane, cu vârste cuprinse între 31 și 44 de ani, au fost arestate pentru presupuse infracțiuni de spălare de bani și fals în acte. Conform autorităților din Singapore, toți suspecții arestați dețineau pașapoarte emise alte țări precum China, Cambodgia, Turcia și Vanuatu. Conform poliției, grupul este ”suspectat de implicare în operațiuni de spălare de bani proveniți din activități de criminalitate organizată de peste mări, inclusiv înșelătorii și jocurile de noroc online”.

Autoritățile au confiscat 94 de locuințe, inclusiv case în unele dintre cele mai căutate zone ale țării, și 50 de autovehicule. De asemenea, lingouri de aur, genți de marcă, sticle de vin și 23 de milioane de dolari în numerar au fost printre obiectele confiscate în cadrul raidurilor.

Raiduri de această dimensiune sunt rare în Singapore, care are una dintre cele mai scăzute rate ale criminalității din lume.

Sursă: BBC

Foto: police.gov.sg

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday