“Polițiști au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din stațiune, ar fi avut loc o agresiune fizică, între mai multe persoane. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. S-a stabilit că trei persoane nu ar fi respectat indicațiile salvamarilor, steagul roșu fiind arborat, conflictul dintre acestea și salvamari fiind spontan”, transmite IPJ Constanța. Incidentul a avut loc marți la ora 17.40.

Două persoane au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Autoritățile au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii publice. Săptămâna aceasta, șase turiști au murit după ce au fost luați de valurile puternice. Și miercuri dimineață este arborat steagul roșu în stațiunile de pe litoral, înotul fiind interzis.

În Dobrogea și în estul Munteniei este în vigoare un Cod Galben de vânt puternic, cel puțin până miercuri la ora 20. Vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală în general de 55-65 km/h.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday