Tesla își continuă astfel politica de reducere a prețurilor automobilelor în favoarea creșterii vânzărilor. Sedanul Model S va fi disponibil la prețul de 78.490 de dolari, iar SUV-ul Model Y va fi disponibil la prețul de 88.490 dolari, și au termen de livrare lunile septembrie și octombrie, conform site-ului companiei.  

Prețurile sunt cu aproximativ 10% mai mici decât cele ale celor mai ieftine modele anterioare, pentru a stimula și mai mult vânzările. Compania precizează că, pentru modelele S și X, cel mai mic preț este pentru mașinile cu exteriorul “alb perlat” și interiorul complet negru, alte culori costând suplimentar.

Noul Model S are o autonomie de până la 515 km, mai mică decât cea a versiunilor originale, care au o autonomie între 651 și 637 km. Noul SUV Model X are o autonomie de până la 476 km, mult sub versiunile originale, cu autonomie de până la 560 km și, respectiv, 536 km.

Tesla a redus prețurile în SUA, China și pe alte piețe încă de la sfârșitul anului trecut și a oferit și alte stimulente în încercarea de a reduce stocurile.

Sursa: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday