Valoarea transferului atacantului de 30 de ani nu a fost făcută publică, însă presa de specialitate scrie că Bayern ar fi plătit în jur de o sută de milioane de euro, ceea ce ar fi un record pentru Bundesliga. Precedentul record a fost stabilit tot de campioana Germaniei în 2019, când a plătit 80 de milioane de euro pentru Lucas Hernández de la Atletico Madrid.

Căpitanul naționalei Angliei a strâns peste 430 de meciuri pentru Tottenham în cele zece sezoane, a devenit cel mai bun marcator al clubului, dar nu a câștigat niciun trofeu. Sezonul precedent, Tottenham a terminat pe locul 8 în clasament și a ratat calificarea în Cupele Europene. Kane rămâne al doilea cel mai bun marcator din istoria Premier League, după Alan Shearer, dar cel mai bun al naționalei Angliei, cu 58 de reușite.

Bayern și-a intensificat căutările pentru un atacant, după plecarea lui Robert Lewandowski la Barcelona, anul trecută. Sadio Mane, adus de la Liverpool să-l înlocuiască, nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, și a fost cedat clubului saudit Al Nassr, unde va fi coleg cu Cristiano Ronaldo.

Tot astăzi, PSG a confirmat aducerea lui Ousmane Dembélé (26 de ani) de la Barcelona. Francezul a semnat pe cinci sezoane.

Sursa: Reuters

Sursa Foto: X/Bayern Munchen

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday