Wizz Air precizează că a fost nevoită să ia această decizie din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, ceea ce a dus la anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinații. Compania nu precizează numărul zborurilor afectate și nici destinațiile acestora.

Pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor, opțiunea rambursării complete prin metoda inițială de plată sau rambursarea a 120% din tariful inițial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare. În cazul în care o rezervare a fost efectuată printr-o agenție de turism, fie ea și online, compania aeriană le recomandă pasagerilor să contacteze agenția care deține rezervarea, pentru a face modificările necesare. Wizz Air recomandă, de asemenea, verificarea folder-ului de spam în privința e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program”, informează compania.

Wizz Air mai transmite că își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neplanificat, ”aflat în afara controlului nostru, însă siguranța și securitatea pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea noastră”.

Foto: Facebook/Wizz Air

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday