Poliția Metropolitană a declarat că un bărbat a fost arestat deoarece este suspectat că a provocat răni grave unui bărbat, în apropierea Muzeului Britanic. Bărbatul înjunghiat a fost dus la spital, însă starea sa nu este cunoscută încă.

Persoanele care se aflau în acel moment în muzeu au fost evacuate. O jurnalistă Financial Times, a scris pe Twitter: “Așteptam la coadă pentru a intra… Poliția mi-a spus că a avut loc un incident și că muzeul va fi închis până mâine”.

Într-o declarație postată pe rețelele de socializare, poliția a precizat: “Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de vătămare corporală gravă, în urma unui incident izolat la intersecția dintre Russell Street și Museum Street, în jurul orei 10.00.” De asemenea, forțele de ordine au precizat că a fost “un incident izolat și nu există niciun risc major pentru public”.

Surse alternative: The Telegraph, The Guardian, Sky News

Sursă Foto: Dan Breckwoldt | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday