Potrivit Warner Bros. Pictures, Barbie a avut încasări de 549 de milioane de dolari în SUA și Canada și de 572 de milioane de dolari în restul lumii, de la lansarea sa pe 21 iulie.

“Nu suntem foarte des lăsați fără cuvinte de performanțele unui film, dar <<Barbillion>> a spulberat chiar și cele mai optimiste previziuni ale noastre”, au declarat Jeff Goldstein și Andrew Cripps, care monitorizează distribuția internă și, respectiv, internațională a filmului. 

“Barbie” este deocamdată pe locul al doilea în acest an, după “The Super Mario Bros”, care a fost lansat în aprilie și a obținut încasări totale de 1,357 miliarde de dolari la box office. Este însă probabil să depășească acest record.

Regizoarea Greta Gerwig devine astfel prima femeie regizor solo cu un film care să depășească pragul de 1 miliard de dolari. 

În acest timp, Oppenheimer, filmul lui Christopher Nolan, lansat concomitent cu Barbie, a generat 552 de milioane de dolari la nivel global.

Sursă: Reuters

Sursă Foto: Rafael Henrique | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday