Meteorologii au emis un Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, valabil în intervalul 06 august, ora 15 – 07 august, ora 03, în județele din Moldova, Dobrogea și estul Munteniei. Vor fi intensificări ale vântului (rafale în general de 70-80 km/h), pe arii restrânse vijelii puternice, averse torențiale, descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp (1-3 ore) sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 35-40 l/mp și izolat peste 50-60 l/mp.

În același timp, până mâine dimineță la ora 06 este în vigoare și o avertizare Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, în Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și local la munte. Vor fi perioade cu averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, pe arii restrânse, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat de peste 30-40 l/mp.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday