Rechemarea în service vizează vehiculele Hyundai produse în 2023-2024, printre care se numără modele Palisade, Tucson, Sonata, Elantra, Kona și Seltos, respectiv modelele Soul și Sportage de la Kia.

Pe lângă riscul de incendiu, daunele cauzate de căldură ar putea declanșa un scurtcircuit care să afecteze alte comenzi de la bordul vehiculului. Producătorii au îndemnat proprietarii care dețin modelele respective să parcheze în exterior și departe de structuri în curs de reparații.

Proprietarii mașinilor vor fi notificați la sfârșitul lunii septembrie, iar dealerii vor inspecta și înlocui sistemul pompei electrice de ulei, după caz. Potrivit Kia, nu au existat până în prezent accidente sau victime. Ambii constructori auto au declarat pentru National Highway Traffic Safety Administration că o piesă suspectă a fost eliminată din producție în luna martie.

Sursa: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday