David Grusch a condus până în această primăvară exact o agenție a Pentagonului însărcinată cu investigarea fenomenelor inexplicabile. A demisionat, iar miercuri a depus mărtuurie în fața Comisiei de Securitate a Camerei Reprezentanților privind informațiile pe care le are privind recuperarea de către Armata Americană a unor nave extratereste, folosite pentru dezvoltarea unor tehnologii militare prin “inginerie inversă”. Grusch a spus sub jurământ că are cunoștință despre recuperarea și a unor corpuri “biologice non-umane”. Nu a prezentat dovezi în acest sens dar s-a angajat să prezinte comisiei parlamentare o listă cu instituții de securitate care au informații în acest sens.

Potrivit mărturiei fostului ofițer de informații, guvernul SUA a desfășurat un program întins pe mai multe decenii care a recuperat și a cercetat nave extraterestre prăbușite pe Pământ.

David Grusch a făcut pentru prima dată dezvăluiri privind activitatea și suspiciunile sale în luna iunie, la un interviu difuzat online.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday