Totodată, pagina web X.com trimite acum către site-ul Twitter. The Verge mai scrie că Elon Musk a trimis seara trecută un mail tuturor angajaților companiei în care îi informa că Twitter va deveni “X” și că este ultima dată când va folosi adresa de email a Twitter.

În urmă cu o zi, Elon Musk a anunțat că “în curând ne vom lua rămas bun de la marca Twitter și, treptat, de la toate păsările”. Ulterior, Musk a postat o imagine cu un “X” pâlpâind și a adăugat:Dacă o siglă X suficient de bună este postată în această seară, mâine o vom actualiza în întreaga lume”.

Duminică seara, noul CEO al Twitter, Linda Yaccarino, a scris pe Twitter: ”Este un lucru excepțional de rar – în viață sau în afaceri – să ai o a doua șansă să faci o altă impresie mare. Twitter a făcut o impresie masivă și a schimbat modul în care comunicăm. Acum, X va merge mai departe”.

De când a preluat compania, Elon Musk a luat mai multe decizii controversate. În aprilie, a înlocuit temporar logo-ul Twitter, cel cu pasărea albastră, cu logo-ul monedei virtuale Dogecoin, ceea ce a dus la creșterea criptomonedei. De asemenea, compania și-a schimbat denumirea comercială în ”X Corp”, ceea ce reflectă viziunea miliardarului de a crea o ”super aplicație” precum WeChat din China.

Surse: CNN, The Verge

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday