Incidentul s-a petrecut în această după-amiază în centrul comercial Vremena Goda din vestul Moscovei. Potrivit presei locale, cel puțin patru persoane și-au pierdut viața, iar zece au fost rănite. Numărul persoanelor rănite este momentan necunoscut, dar serviciile medicale declară că bilanțul răniților ar putea crește. 

O conductă cu apă caldă care făcea parte din “echipamentele și rețelele de încălzire ale centrului comercial” s-a rupt, iar apa fierbinte a provocat arsuri oamenilor din clădire. Nouă persoane au avut nevoie de spitalizare. 

În prezent nu a fost raportată nicio posibilă cauză a ruperii conductei. De asemenea, nu existat niciun semnal de evacuare din centrul comercial, potrivit unei declarații făcute de un martor. Cele patru persoane care au decedat lucrau la hipermarketul Globus Gourmet și se aflau la subsol la momentul producerii incidentului. Una dintre acestea a suferit un atac de cord. 

Primarul Moscovei a calificat incidentul drept un “accident major” și și-a exprimat condoleanțele față de familiile și prietenii victimelor.

Sursa: TASS

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday