Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că incendiul se manifestă pe o suprafata de aproximativ 1.000 de metri pătrați, cu degajări mari de fum.

Pentru localizarea și stingerea incendiului, din cadrul ISU Mureș au fost alocate trei mașini de stingere, o autoscară, o autospecială pentru transport roboți și una pentru descarcerare. Totodată, pentru asigurarea măsurilor de prim ajutor în caz de nevoie, la locul intervenției acționează două ambulanțe SMURD. Având în vedere amploarea evenimentului, alte trei mașini de stingere (din cadrul ISU Cluj, ISU Bistrița-Năsăud și ISU Sibiu) se deplasează în sprijinul resurselor de la ISU Mureș”, informează IGSU.

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, iar din acest motiv a fost trimis un mesaj RO-ALERT, pentru avertizarea populației din proximitatea zonei unde se manifestă arderea.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday