Percheziția domiciliară a avut loc la o casă din Henderson, o suburbie a Las Vegasului, care se află la 32 de kilometri de Las Vegas Strip, locul unde Tupac a fost împușcat dintr-o mașină, într-un atac drive-by. Totuși, detectivii nu au oferit mai multe detalii, deoarece ancheta privind uciderea lui Tupac este încă în curs de desfășurare.

Poliția din Las Vegas poate confirma că un mandat de percheziție a fost pus în aplicare în Henderson, Nevada, la 17 iulie 2023, ca parte a investigației în curs de desfășurare privind omuciderea lui Tupac Shakur. Nu vom adăuga niciun alt comentariu momentan”, se arată într-un comunicat al departamentului de poliție din Las Vegas.

Un polițist a declarat pentru un ziar local că detectivii lucrează din nou la acest caz nerezolvat. Este un caz care a rămas nerezolvat și sperăm ca într-o zi să putem schimba acest lucru, a spus el.

Rapperul avea 25 de ani atunci când a fost ucis, și nimeni nu a fost tras la răspundere pentru moartea acestuia. Nu au fost efectuate arestări și niciun suspect nu se află în prezent în custodia autorităților. 

Shakur, al cărui nume de scenă a fost stilizat ca 2Pac, și-a lansat albumul de debut în 1991 și s-a bucurat de succes cu hituri precum California Love, All Eyez on Me, Changes și I Ain’t Mad at Cha. A murit pe 13 septembrie 1996, la o săptămână după ce a fost împușcat de patru ori în timp ce se afla în mașina sa și aștepta la un semafor.

Tupac a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame în 2017, și a fost onorat post-mortem cu o stea pe Hollywood Walk of Fame în iunie.

Surse alternative: BBC, Reuters

Sursă foto: Kraft74 | Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday