Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că cele două vor prelua funcțiile rămase vacante. ”Am votat nominalizarea a doi colegi pentru Muncă și Familie. Bucura Oprescu (stânga) pentru Ministerul Muncii și Natalia Intotero (dreapta) pentru Ministerul Tineretului și Familiei. Doamna Bucura Oprescu are experință clară în această zonă, iar doamna Natalia Intotero a mai fost ministru o perioadă de timp și secretar de stat”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu a mai anunțat că Paul Stănescu va prelua conducerea interimară a filialei PSD din București. ”Doamna Firea, din punctul meu de vedere ca prim-ministru, nu a greșit cu nimic. Nu avea nicio atribuție în acest domeniu. Presupun că demisia a venit în urma anumitor dezvăluiri din presă și, cum am mai spus, să fie un lucru din care fiecare dintre noi să învețe. Este un cost mare, dar cred că cu toții, și eu și colegii mei, trebuie să avem mare grijă cu cei care apar din când în când în anturajul nostru. Momentan, nu este o perioadă limitată de timp pentru suspendarea doamnei Firea” a mai adăugat acesta.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday