Cauza morții a fost obstrucția intestinului subțire, a anunțat biroul medicului legist din Los Angeles, care a stabilit că Lisa Marie Presley a suferit un stop cardiac, cauzat de “sechele ale obturării intestinului subțire, cauzat de aderențe care s-au dezvoltat după o intervenție chirurgicală bariatrică făcută cu ani în urmă. Este o complicație cunoscută, care intervine pe termen lung, în acest tip de intervenție chirurgicală”, se arată în raportul medicului legist, citat de Reuters.

Examinatorul a mai constatat că artista avea și antecedente de supramedicație, deoarece “uita că și-a luat medicamentele prescrise și își repeta dozele”. Raportul de toxicologie a arătat însă că nivelul de medicamente din sânge nu a fost considerat factor contributiv la provocarea decesului.

Lisa Marie Presley, cântăreață și compozitoare, a fost dusă la spital după ce ar fi suferit un stop cardiac la ea acasă, pe 12 ianuarie. Avea 54 de ani. Cu două zile mai devreme, ea a apărut alături de mama ei, Priscilla Presley, la Golden Globe Awards din Beverly Hills, unde actorul Austin Butler a câștigat premiul pentru rolul tatălui ei în filmul “Elvis”.

Lisa Marie a fost singurul copil al lui Elvis Presley și avea doar 9 ani când acesta a murit de insuficiență cardiacă, la vârsta de 42 de ani, în 1977.

Sursă alternativă: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday