UPDATE ora 21:05 Centrul Infotrafic anunță închiderea DN 7C Transfăgărășan, între kilometrii 56+700 și 116+808, până vineri dimineață la ora 7. Ploile abundente din această după-amiază au provocat căderi masive de pietre și copaci.

Știrea în formă inițială: Poliția Română informează că în județul Argeș, pe DN 7C  Transfăgărășan, tronson kilometric 56 – 63, precipitațiile abundente recente au produs căderi masive de pietre de pe versanți. Circulația rutieră a fost blocată de ambele sensuri de mers, dar a fost reluată pe sensul de coborâre. Și în prezent plouă, cu acumulare de apă și aluviuni pe carosabil.

Prefectura Argeș transmite că în jur de 50 de autoturisme sunt blocate în zonă, fără victime sau alte pagube materiale.

DSU informează că, în urma acestui eveniment, s-au format cozi de autovehicule pe mai mulți kilometri (peste 100 de mașini): “În acest context, salvatorii ISU Argeș s-au deplasat la locul incidentului cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul descarcerare”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday