UPDATE: Autoritățile anunță că o fetiță a decedat în urma incidentului. Pe lângă aceasta, alți șase copii și doi adulți au fost răniți. La volanul mașinii se afla o femeie de 40 de ani, care a fost arestată imediat de primii polițiști ajunși la fața locului.

Știrea inițială: Metropolitan Police a fost informată că în jurul orei locale 10 (ora 12 a României), un Land Rover a intrat în clădirea unei școli pentru fete din districtul Wimbledon. În instituție învață fete cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani.

Poliția precizează că este vorba de nouă victime și că așteaptă actualizări despre starea lor de sănătate. Autoritățile nu tratează incidentul ca fiind unul de natură teroristă. 

La fața locului au fost mobilizate în jur de 20 de ambulanțe, inclusiv un elicopter de salvare, potrivit Sky News. Publicația scrie că în curtea școlii ar fi avut loc o ceremonie de premiere. 

Surse alternative: BBC, Sky News

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday