Compania de Drumuri a anunțat că restricțiile impuse pe Podul de la Fetești (peste brațul Borcea) la începutul anului vor fi ridicate complet începând de joi, 6 iulie, la ora 9.  Circulația va fi reluată total și pe sensul Constanța – București al podului. 

Taxa de pod va fi în continuare suspendată, până la finalizarea tuturor operațiunilor administrative necesare restituirii, mai informează compania. La sfârșitul lunii mai, autoritățile precizau că taxa nu va fi suspendată mai târziu de 31 august.

Lucrările de reabilitare sunt finalizate în proporție de 78%, mai anunță CNAIR. După finalizarea sezonului estival, vor fi introduse o serie de restricții de trafic pentru finalizarea ultimelor lucrări rămase. Lucrările de reparații structurale realizate la podurile Borcea și Cernavodă vor avea o perioada de serviciu de cel puțin 40 de ani, cu o garanție de 5 ani după recepție.

Foto: Cristian Pistol | Facebook

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday