Foto: Club Feroviar

CFR Călători informează că o locomotivă a sa a fost implicată într-un accident, în stația Roșiori Nord, în jurul orei 11. A demarat o anchetă internă, iar autoritățile au constituit o comisie de cercetare. Precizează că nu s-au înregistrat victime și că circulația feroviară nu este afectată.

Compania informează: La manevra de regarare efectuată de o locomotivă izolată a CFR Călători – EA 428, s-a produs tamponarea unei locomotive tip DA a unui operator feroviar privat, cu deplasarea acesteia pe linie și deraierea a 3 osii”.

Laurențiu Dumitru, directorul general al Agenției de Investigare Feroviară Română (AGIFER), a explicat pentru publicația Club Feroviar faptul că în timpul manevrei de garare, locomotiva CFR Călători a ieșit de pe linia 3 pentru a prelua un tren de călători de la linia 1. În timpul manevrei, a lovit o locomotivă a companiei Cargo Trans Vagon.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday