În lumea dinamică și creativă de astăzi, tinerii profesioniști caută în mod constant instrumente care să-i ajute să-și exprime ideile și să-și îmbunătățească productivitatea. Pornind de la această premisă a fost creat noul OPPO A98 5G, smartphone-ul care reunește funcții avansate și tehnologie de ultimă generație. Cu un ansamblu de camere remarcabil, tehnologie de ultimă oră și un design elegant, este un instrument perfect, conceput pentru a-ți impulsiona potențialul creativ.

OPPO A98 5G oferă pasionaților de fotografie o experiență fotografică complet îmbunătățită pentru a-I ajuta să își maximizeze creativitatea. Având posibilitatea de augmentare de până la 40 de ori, lentila microscop aduce în prim plan detalii uimitoare, imposibil de descoperit cu ochiul liber.

OPPO A98 5G vine echipat o arhitectură formată din camera de 64MP cu tehnologie AI, camera selfie de 32 MP, camera de 2 MP și lentilă microscop de 2MP. Telefonul dispune de o serie de moduri de fotografiere precum Modul Portret, AI Portrait Retouching, Selfie HDR, Portret color AI și multe altele care oferă imagini uimitoare, de înaltă calitate, indiferent de luminozitate.

Cu designul său simplu și totuși sofisticat, OPPO A98 5G se pliază pe personalitatea ta, devenind un accesoriu al acesteia. Telefonul este unul foarte subțire și folosește materiale premium rezistente la amprente, zgârieturi și uzură. De asemenea, capacul curbat din spate se potrivește perfect în mână pentru o prindere confortabilă și sigură.

Este disponibil în două culori— Dreamy Blue și Cool Black. Ambele finisaje sunt obținute prin procesul emblematic OPPO Glow, recunoscut pentru faptul că nu adună amprente. Telefonul cântărește  192 g și are o grosime de 8,2 mm, iar spatele curbat îl face ușor de ținut în palmă și de utilizat. OPPO A98 5G a trecut șase teste de rezistență, dintre care unul la impact, unul la apă, la radiații sau la stabilitatea semnalului.

Conceput pentru utilizare pe durata întregii zile, OPPO A98 5G îmbină cea mai rapidă încărcare cu cea mai mare baterie din gama sa de preț.  OPPO A98 5G poate fi încărcat până la 100% în doar 44 de minute cu tehnologia SUPERVOOC de 67W, în timp ce o încărcare de 5 minute este suficientă pentru a oferi 6 ore de apeluri telefonice sau 2,5 ore de vizionare videoclipuri YouTube, conform statisticilor interne.  Bateria de 5.000 mAh poate oferi până la 39 de ore de apeluri telefonice, 16 ore de vizionare video YouTube sau 8,4 ore.

În Plus, A98 5G vine cu Battery Health Engine, tehnologia deținută de OPPO care protejează bateria, astfel că aceasta își păstrează 80% din capacitatea originală după 1600 de cicluri de încărcare și descărcare. Bateria rămâne la un nivel de performanță aproape de capacitatea optimă pentru o durată de patru ani.

OPPO A98 5G vine cu un ecran de 6,72 inci cu rată de refresh de 120 Hz, ce asigură o vizionare fluidă îndiferent dacă utilizatorul este angajat într-un joc sau navigează prin feed-ul de Instagram.

Procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G Mobile Platform, împreună cu cei 8GB de RAM și 256 GB alocați spațiului de stocare asigură funcționarea optimă chiar și pentru cei mai pretențioși. Telefonul acceptă card de memorie de până la 1TB, iar cu tehnologia RAM Expansion utilizatorul poate aloca încă 8GB de memorie pentru procesele funcționale, crescând astfel rapiditatea telefonului.

OPPO este un brand global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – în 2008, OPPO a fost în căutarea neîncetată a sinergiei perfecte dintre estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și Reno. Dincolo de dispozitive, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii de internet, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO este un brand prezent în peste 60 de țări și regiuni, cu peste 40.000 de angajați care au ca scop crearea unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday